Caracteristicile caselor de lemn A-frame

Parterul

… este construit pe o suprafata de 60 m2 si este compus din living cu bucatarie deschisa si ofera un spatiu generos pentru diverse activitati si relaxare pentru intreaga familie. Tot la parter exista o baie si un dormitor. Accesul la mansarda se face pe scara interioara cu placari din lemn masiv.

 

Mansarda

…are o suprafata de 43,45 m2 si este formata din 2 dormitoare cu suprafete vitrate mari, o baie si un hol de acces.

Placarile interioare pot fi realizate atat din lemn, cat si din rigips sau o combinatie intre rustic si modern.

 

Prețuri

Prețuri începând cu 149 euro m2 suprafata construita pentru structura kit montaj.

Placarile interioare pot fi realizate atat din lemn, cat si din rigips sau o combinatie intre rustic si modern.

 

 

Descoperiti casele de lemn A-Frame

Casele din lemn reprezintă o alternativa sanatoasa, mai ieftina, placuta si, de ce nu, mai originala decat constructiile din caramida si beton.

Ecowood Industry Srl va pune la dispozitie conceptul „Alpinhouse A-Frame”.

Alpinhouse A-Frame Confort este o casa cu o structura din lemn tip framing avand o suprafata utila de 103,45 m2, dispusa pe parter si mansarda.

Va oferim doua tipuri constructive:

– STILUL RUSTIC din lemn rotund calibrat sau necalibrat avand un aspect rustic si, totodata, modern prin imbinarea celor doua tipuri constructive atat cel al caselor din busteni, cat si al caselor traditionale din lemn cu placari interioare din lambriu.

– STILUL TRADITIONAL cu finisaje de lux si suprafete vitrate mari ofera confortul si luminozitatea caselor spatioase, cu placari interioare din rigips si zugraveli clasice.

 

Avantajele caselor din lemn A-Frame

Din ce in ce mai multi oameni redescoperă lemnul  si manifesta interes  pentru realizarea unei case din acest material.

Avantajele construirii unei case din lemn:

  • Rezistenta si durabilitate. Tratamentele impotriva focului, a apei si a daunatorilor confera lemnului rezistenta in timp. Elasticitatea este o proprietate nativa a lemnului, iar respectarea standardelor din domeniul constructiilor confera caselor din lemn rezistenta la cutremure. In Japonia, tara cu cele mai multe si mai puternice seisme, lemnul este materialul de constructie preferat pentru case.

Exista in Romania case si biserici mai vechi de 100 de ani, iar in lume exista constructii din lemn care au implinit 1000 de ani ceea ce demonstreaza faptul ca lemnul este un material de constructie durabil.

  • Sanatos, ecologic si economic. Lemnul este un element natural, ecologic, care respire. De asemenea, el are proprietatea de a fi un bun isolator. De aceea, casele construite din acest material asigura un confort termic excelent, fiind calduroase iarna si racoroase vara. Temperatura pereţilor – chiar şi iarna – este de 18 grade comparativ cu 5 grade la peretii din zidarie.

Lemnul este cu pana la 6 ori mai izolant decat caramida si de aproximativ 15 ori mai izolant decat betonul, ceea ce conduce la importante economii in ceeea ce priveste costurile generate de incalzirea acestor spatii.

  • Costuri mai mici. Investitia intr-o casa din lemn este foarte avantajoasa deoarece, in comparatie cu casele din caramida sau beton, materialele sunt mai ieftine, iar timpul de executie este mai mic.
  • In funcție de preferințe, din lemn se poate construi o casa traditionala, o cabana la munte sau o casa moderna. Lemnul este un material versatil, care se pretează unor tipuri variate de constructie.

Compartimentarea incaperilor este mult mai usoara in cazul caselor din lemn decat in cazul caselor din caramida si beton deoarece peretii despartitori sunt mai subtiri, insa acest lucru nu afecteaza rezistenta structurii.

De ce sa alegi Ecowood Industry - … pentru ca suntem un partener de încredere pe piata constructiilor din lemn, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, cu un portofoliu bogat si clienti multumiti.

… pentru ca suntem un partener de încredere pe piata constructiilor din lemn, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, cu un portofoliu bogat si clienti multumiti.

Echipa Ecowood Industry Srl este formată din profesionisti in prelucrarea, design-ul si finisajul lemnului, oameni pasionati si dedicati, care realizeaza lucrari de constructii din lemn cu arhitectura deosebita, folosind materiale eco certificate, de cea mai buna calitate, si tehnologii moderne.

Suntem eficienti si creativi! Ne straduim sa furnizam cele mai inovative solutii si idei de proiectare, precum si cel mai corect raport calitate-pret pentru satisfactia dumneavoastra.

Case modulare de lemn A-Frame

Casele modulare A-frame sunt extrem de avantajoase pentru dumneavoastra, clientul final.

Avand o structura metalica, beneficiaza de rezistenta sporita, iar prin faptul ca sunt realizate in atelierele noastre, timpul de executie este extrem de mic.